Body

Schönherz Konditerem

A Schönherz Kollégium -1. szintjén található egy felszerelt edzőterem, melyet Alapítványunk és a Schönherz Body kör tart fenn. A termet minden VIK-es hallgaó és schönherzes kollégista használhatja. Ismerd meg a termet a Működési Füzetből.

Így edzz a teremben

Félévek elején látogass el a Body kör oldalrára, regisztrálj és vedd át belépődet. Ne feledd megismerni a házirendet, mellyel biztonságosan és az eszközöket megóvó módon edzhetsz.

 

A termet Alapítványunk csak a használó közösség, az általad nyújtott hozzájárulásokból tudja fenntartani. Ha használod a termet, járulj hozzá a fennmaradásához! Az egy főre leosztott fenntartási költség 13 000 Ft félévente.

 

Minden konditermi adományt kizárólag a terem működtetésére fordítunk. A fel nem használt adományok fejlesztési tartalékba kerülnek, elegendő tartalék összegyűlése után a terem fejlesztésére használjuk fel. A fejlesztésről mindig a használók döntenek, így akár te is befolyásolhatod a bodyt. A Konditerem a közösségé, a tiéd is!

Adományozási módok

Kétféleképpen járulhatsz hozzá a terem működéséhez:

 

Banki átutalással a következő adatok megadásával:
Kedvezményezett: Schönherz Kollégiumért Alapítvány
Összeg: 13 000 Ft
Számlaszám: 10918001-00000021-36590000 (UniCredit Bank)
Közlemény: „body_2017_ősz”

 

Bankkártyával a meghirdetett időpontokban a Konditeremben. A következő alkalmak:
– jelenleg nincsennek meghirdetett alkalmak
valamint minden takarítási időponban, szintén a teremben.

 

Adataidat és támogatásod tényét bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki. Minden támogatás közvetlenül a Schönherz Kollégiumért Alapítványhoz kerül. Az összes adomány felhasználásáról elszámolunk.

 

Átláthatóság

A teremhez kapcsolódó minden kiadás, bevétel, valamint költségvetés nyilvánosan elérhető. Te is tudd, mire fordítjuk a hozzájárulásod, mennyibe került a legújabb gép, és hogy sikerült-e a közösségnek finanszírozni a terem fennmaradását.

 

A teljes költségvetést sajnos még nem tudtuk elfogadni – ezzel kapcsolatban még zajlanak az utolsó egyeztetések. Addig is némi számadat a beérkezett adományokról:
Átutalásos adomány: 1 181 000 Ft
Bankkártyás adomány: 975 030 Ft
Készpénzbefizetés adomány: 13 000 Ft
Végösszeg: 2 169 030 Ft

 

A költségvetési évek végén támogatóknak szóló részletes beszámolót készítünk. Ebből megtudhatod, hogyan alakult az év során a költségvetés, milyen eredményeket ért el a Konditerem, illetve milyen távlatok látszanak a következő évekre.

Letöltések

Működési Füzet – a Konditerem működését, használat módját ismerheted meg ebből a kiadványból.

 

2017 ősz – 2018 nyár időszak költségvetése – nézd meg, mennyibe kerül fenntartani a termet.

 

Kérdések, javaslatod vagy ötleted van? Szívesen vesszük megkeresésed a kuratorium@sch.bme.hu levélcímen.

 

Eredményes edzést kívánunk!