Jelenlegi hely

Közö Pályázati Rendszer

2017. évi pályázati felhívás

A Schönherz Kollégiumért Alapítvány (továbbiakban Alapítvány), a Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesülete (továbbiakban Egyesület) közös pályázatot hirdet, melynek célja a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Schönherz Zoltán Kollégium (továbbiakban Kollégium) tagjainak értelmiségivé válását segítő szakmai, tudományos és közösségi tevékenységének támogatása, szakmai és kulturális kiadványok, rendezvények finanszírozása, a kollégiumi hagyományok őrzése, ápolása, a kollégium épületének állagmegóvása, esetenként felújítása. Pályázhat minden, a Kollégiumban működő csoportosulás, különös tekintettel az Egyesület reszortjaira, öntevékeny köreire és csoportjaira, illetve a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének felügyelete alatt működő kari öntevékeny körökre.

Pályázati kiírás

A részletes pályázati kiírás az alábbi dokumentumban olvasható:

A pályázati kiírásban foglaltak elolvasása, megértése és az annak megfelelően történő pályázás szükséges feltétele az érvényes pályázásnak.

A pályázat formai követelményei

A pályázat dokumentumainak részletes formai követelményei az alábbi dokumentumban olvashatók:

A pályázat formai követelményeinek ismerete és betartása ugyancsak szükséges feltétele az érvényes pályázásnak, továbbá csak az alábbi sablonok megfelelő kitöltésével létrehozott és leadott dokumentumok kerülhetnek elfogadásra a pályázaton. A sablonokban alkalmazott védelmet szándékosan megkerülve eszközölt módosításokkal létrehozott dokumentumok automatikus elutasításban részesülnek.

Fedőlap

Adatlap

Költségvetési táblázat

Segédletek

A sablonok kitöltéséhez és megfelelő leadásához segítségül rendelkezésre áll egy részletes útmutató, továbbá egy hibátlanul elkészített példa pályázat is. Ezek használata, elolvasása erősen ajánlott.

A példában található dokumentumok, mivel csak a végleges összkép szemléltetésére szolgálnak, nem szerkeszthető formátumban lettek feltöltve, szemben a formai követelményekkel. Kérjük mindenki ügyeljen, hogy szerkeszthető formátumban adja le dokumentumait.

Határidők és leadás

A pályázatok leadására 2017. június 13-tól van lehetőség, végső határideje 2017. július 02. 23:59:59 (eredetileg 2017. június 27.). Formai hibás pályázatok esetén az Alapítvány kuratóriuma egyéni egyeztetés alapján a hiba javítására lehetőséget biztosíthat. A pályázatot csak elektronikusan kell leadni.
A dokumentumokat a formai követelményekben foglaltaknak megfelelő elnevezésekkel egy .zip-be csomagolva, kpr2017_<kornev>.zip elnevezéssel (körnév értelemszerű behelyettesítésével) itt kell feltölteni:

Az elkésett pályázatok megfelelő indoklás kíséretében a szabados[PONT]akos[KUKAC]sch[PONT]hu e-mail címen adhatóak le.
Késedelemmel leadott pályázatok további indoklás nélküli visszautasításra kerülhetnek.

A pályázók értesítése

A pályázókat az Alapítvány az általuk megadott elektronikus levélcímen értesíti a pályázat eredményéről, valamint nyertes pályázat esetén a további teendőkről.

További információk

A pályázatról bővebb felvilágosítást a kpr-info[KUKAC]sch[PONT]bme[PONT]hu levelezőlistán lehet kérni, ahol lehetőség van egyéni konzultációs időpont egyeztetésére is.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer