Jelenlegi hely

Földszinti nagyterem kialakítása kollégiumi rendezvényekhez

Van, akik mernek nagyot álmodni... Megvoltak a tervek, a költségvetés, a felelősök, már csak pénz és munkás kezek kellettek a megvalósításhoz.
A Schönherz Kollégiumért Alapítvány nagy mértékben támogatta az elmúlt hónapokban megálmodott FNT (Földszinti NagyTerem) kialakítását, így kerülhetett sor a hangszigetelés első ütemének megvalósítására, bővülhetett a teremben található galéria rész bőrkanapékkal és asztalokkal, valamint a frissen festett falak bőrburkolattal. A kialakítás tervei és megvalósítása Bökönyi Zsolt, Gottschling Gyula, Mikulás Ádám és Simon Zoltán nevéhez fűződnek. Szintén ők voltak, akik a Mad World nevezetű bulisorozatot megálmodták, és megvalósították. Jelenleg, két sikeres buli után, a tervek további fejlesztéseket, javításokat tartalmaznak, mint például a hangszigetelés tökéletesítése.
Reméljük, hogy a nagyterem kialakítása jó szolgálatot tesz a kollégiumban működő öntevékeny körök közéléleti és szakmai rendezvényeihez, a kollégium kapcsán az itt tartott bulik emléke is eszükbe jut az egyetemistáknak.

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer