Jelenlegi hely

Schönherz 51.

Kedves Schönherzes Barátom !
A tavalyi Schönherz Bál után sokan kértétek, hogy évente rendezzünk egy találkozót, ezért hagyományt alapítunk, és 2013. március 23-án megrendezzük az 51. Schönherz Kollégiumi Találkozót. Szeretnénk, ha minden évben zene és egy pohár sör mellett találkozhatnának a régi évfolyamtársak, ismerősök, barátok.

Délutánra felvezető programként könnyed előadásokkal készülünk, ahol olyan izgalmas kérdésekre keressük a választ, mint hogy egy fiatal mérnök külföldön vagy itthon keresse-e inkább a boldogulását, vagy éppen milyen irányokba fejlődhetnek tovább a mérnöktudományok?

Ezt követően 19 órától zenés esti mulatság fog következni, ahol a régi Várklub hangulatát fogja az Apostol és a Verkli zenekar megidézni. A folyamatos szórakozásról olyan programokkal fogunk gondoskodni, mint a tavaly sikert aratott pálinkakóstoló, közös éneklések, film- és képvetítések.

Biztosak vagyunk benne, hogy egyaránt meg fogja találni a számítását az is, aki nyitottabb az alumni témák iránt, és az is, aki csak barátokkal szeretne találkozni, sztorizgatni.

Ne felejtsétek el beírni a naptáratokba március 23-át! Vár Titeket szeretettel a Schönherz Alumni!

További információ és regisztráció: http://51.sch.bme.hu/

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer